O lună până la premieră. Iată al doilea trailer video al filmului Fast & Furious 8

Pe internet a fost publicat al doilea trailer oficial al filmului Fast & Furious, partea a 8-a. Până la premiera în cinematografe au mai rămas câteva săptămâni.

Din noul videoclip avem ocazia să vedem mai multe secvenţe din film, decât ne-au fost oferite în primul trailer. Unul dintre rolurile principale este jucat de o femeie misterioasă, cunoscută ca Cipher (actriţa Charlize Theron), care îl seduce pe Dominic Toretto să intre în lumea interlopă. Se pare că acesta nu are de ales şi ajunge să îi trădeze pe toţi cei care îi erau apropiaţi.

Mai aflăm că personajul negativ din film este şi un specialist în cibernetică, reuşind la un moment să preia controlul a sute de automobile din New York.

Acţiunile din film se vor desfăşura atât în Cuba, New York, cât şi pe gheaţa din Marea Barents. Eroii principali conduc diverse muscle car-uri, dar şi maşini moderne precum Jaguar F-Type, Mercedes-AMG GT, Lamborghini Murcielago,etc.

Premiera filmului este programată la 14 aprilie 2017.

Varianta în limba engleză:

Varianta în limba română (subtitrări):

Varianta în limba rusă:

https://youtu.be/MiFPhFjI-xI

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/