Arnold Schwarzenegger ia în calcul revenirea în politică, pentru a-i face opoziție directă lui Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arnold Schwarzenegger își planifică revenirea în viața politică și ia în calcul să candideze pentru un loc în Senat, în calitate de independent, ceea ce i-ar permite să ducă la nivelul următor disputa cu președintele american Donald Trump, relatează publicația Politico, citând surse din cadrul comitetului din California al Partidului Republican.

Sursa citată arată că posibilitatea ca fostul actor și guvernator de California să ia parte la alegerile din 2018 este tot mai discutată în cercurile republicane, fiind alimentată de capacitatea dovedită de Arnold de a îl irita pe Trump, lucru dovedit de schimburile de mesaje dintre cei doi pe rețelele de socializare.

Un strateg din cadrul Partidului Republican a declarat că intrarea în cursa pentru alegerile din 2018, când actuala senatoare de California, democrata Dianne Feinstein, va avea 85 de ani, „ar fi pentru Arnold ocazia de a-l hărțui pe Trump pentru următoarele 16 luni”.

Schwarzenegger ar putea astfel să scoată în evidență contrastele dintre abordarea sa și cea a lui Trump pe subiecte-cheie precum schimbările climatice, reforma politică și chiar imigrația.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger, Daniel Ketchell, nu a confirmat, dar nici nu a informat speculațiile privind revenirea în politică a fostului guvernator.

„În prezent, prioritatea lui este să își folosească platforma pentru a aduce un plus de rațiune și coerență la Washington. Toate opțiunile rămân deschise în ce privește modul în care vor atinge acest scop”, a spus Ketchell pentru Politico.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...