(foto) Moldova: Au tăiat acoperișul unui Mercedes-Benz S-class W220 pentru a se distra

Suntem tot mai aproape de sezonul estival şi pe străzile din Chişinău încep să apară automobile decapotabile. Proprietarii le scot din garaje pentru a le revigora, după ce “au hibernat” în perioada rece a anului.

În mod normal, o maşină în caroserie de tip cabrio are două uşi şi două sau patru locuri, însă pot exista şi excepţii. Recent, în oraşul nostru a fost văzut un model de automobil care i-a amuzat pe internauţi – un Mercedes-Benz S-Class W220 fără acoperiş.

Vezi şi: (foto) Ce se poate face cu o decapotabilă Opel Astra? Unui şofer din Chişinău i-a venit o idee nebună

FOTO: facebook.com/davisdavissss

Maşina este înmatriculată în Bulgaria, are volan pe dreapta şi nu are montanţi centrali, dar şi posteriori. În plus, capacul portbagajului este de culoare neagră, iar acolo ar putea sta mecanismul care instalează un acoperiş deasupra sedanului.

Puţin probabil ca acest W220 să fi trecut frontiera într-o astfel de stare. Cel mai probabil automobilul a fost “dezmembrat” aici, în Chişinău, iar proprietarul l-a modificat astfel pentru uz personal.

Vezi şi: (foto) Un Mercedes S-Class W126 din Chişinău a fost transformat din sedan în landaulet

FOTO: facebook.com/davisdavissss

Vezi şi: (foto) Au transformat un BMW decapotabil într-o piscină pe patru roţi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/