(FOTO) Atac cu toporul într-o gară din Dusseldorf, Germania: Cel puțin cinci victime

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ înarmat cu un topor a năvălit în principala gară din Dusseldorf, joi seara, în jurul orei locale 21:00 (22:00, ora Moldovei). Cel puţin 5 persoane au fost rănite.

Poliţia germană a arestat deja un suspect, iar echipajele poliției antitero caută alte două persoane despre care se presupune că au legătură cu atacul.

Cinci persoane au fost rănite. Una dintre ele se află în stare gravă.

Autoritățile au evacuat Gara Hauptbahnhof, din Dusseldorf. Circulaţia trenurilor a fost oprită.

Mai multe elicoptere și un important dispozitiv de poliţie au fost desfășurate în jurul locului atacului, potrivit cotidianului german Bild.dus01_64492600

„Eram pe peron, aşteptam trenul. A venit… Deodată, cineva a sărit cu un topor şi a început să lovească oamenii. Era sânge peste tot!”, a relatat un călător, pentru sursa citată.

Potrivit poliţiei germane, după comiterea atacului, agresorul ar fi încercat să fugă, traversând calea ferată şi sărind de pe o pasarelă. Bărbatul s-a rănit grav şi a fost transportat la spital, fiind plasat în arest preventiv.

Identitatea agresorului şi motivul atacului sunt, la această oră, necunoscute, însă autorităţile germane nu tratează incidentul ca fiind unul de natură teroristă.

Incidentul are loc la mai puţin de trei luni de la atacul cu camion comis la târgul de Crăciun din Berlin, soldat cu 12 morţi.

dus02_38580300


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...