Ce a pățit arbitrul meciului Barcelona – PSG, după prestația de la meci

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Maniera de arbitraj a germanului Deniz Aytekin la meciul retur dintre FC Barcelona şi Paris St. Germain, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, încheiat cu victoria catalanilor, scor 6-1, nu va rămâne fără urmări.

În urma prestaţiei de pe Camp Nou, „centralul” de 38 de ani are şanse minime să mai conducă vreun meci din actuala ediţie a UCL, susţine Marca.

Potrivit sursei citate, şeful arbitrilor de la UEFA, celebrul Pierluigi Collina, a fost dezamăgit de Aytekin şi urmează să ia o decizie în perioada următoare.

Cel mai probabil, germanul de origine turcă nu va mai fi delegat la jocuri de Liga Campionilor în actuala stagiune, aceasta fiind una dintre metodele prin care Collina încearcă să evite greşelile de arbitraj.

Încă nu e clar dacă Deniz Aytekin va primi o altă şansă în Europa League, la meciuri nu la fel de importante, sau va fi oprit definitiv de la delegări în acest sezon.

După meciul dintre FC Barcelona şi PSG, lui Deniz Aytekin i s-a reproşat că nu a acordat două lovituri de la 11 metri în favoarea oaspeţilor, precum şi alte decizii care i-au dezavantajat pe francezi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...