Formeză o echipă cu prietenii tăi și participă la jocurile QUIZ – Eu aleg Moldova!

moldova
Foto: instagram.com/vcondratchi/

Asociația pentru Dezvoltare Creativa și Erudit Club te invită la #eualegMoldovaQUIZ cu tematica „Moldova – descoperă rădăcinile vieții” ce va avea loc sâmbătă, 11 martie, ora 11:00, la Biblioteca Municipală „B.P.Haşdeu”, bd. Ștefan cel Mare nr. 148.

Cu întrebările create de Erudit Club, evenimentele „eu aleg Moldova” QUIZ sunt parte a campaniei sociale eu aleg Moldova/я выбираю Молдову desfășurată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă și oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele generale și de a învăța lucruri noi despre Moldova: cultura, geografia, istoria și oamenii săi.

Creează-ți echipa din 4-6 membri și participă și tu la jocurile QUIZ împreună cu prietenii și colegii tăi! Jocurile #eualegMoldova QUIZ sunt desfășurate într-un stil creativ în care tinerii lucrează în echipă pentru a oferi răspunsuri la întrebările propuse.

Pentru înregistrare, scrie o postare în evenimentul de pe Facebook, în care să menționezi denumirea echipei.

Vino să descoperi lucruri noi despre Moldova la #eualegMoldova Quiz – ultimul eveniment din prima fază a campaniei sociale „eu aleg Moldova”. Intrarea le eveniment este gratuită.

„eu aleg Moldova” este o campanie socială implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă cu scopul de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă a cetățenilor în Moldova prin implicarea civică activă.

Mai multe despre aplicație puteți afla contactând Coordonatoarea Campaniei „eu aleg Moldova”, Mariana Țurcan, 069670119.

16998951_1138829406246724_2257920108665492658_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente