(video) Shopping MallDova te așteaptă la o nouă ediție „Mall of Fame”

rsz_2017-03-09_11-45-03

Săptămâna femeilor continuă la Shopping MallDova! Centrul comercial vine cu un cadou special pentru toate doamnele și domnișoarele – evenimentul fashion al sezonului „Mall of Fame”.

Pregătirile pentru proiectul preferat al fashionistelor sunt în toi. Gazda evenimentului, prezentatoare TV Lilu Ojovan, a făcut o raită prin magazinele centrului comercial în căutarea celor mai must-have ținute ale sezonului, pentru a oferi oaspeților evenimentului o experiență fashion de neuitat.

Iar invitatul special al ediției, Cătălin Botezatu, cunoscutul creator de modă din România, fashion expert și critic de modă, vine să vorbească despre reguli pentru un stil impecabil, dar și să-și împărtășească ideile și noțiunile despre ținutele care fac femeia să se simtă frumoasă și sigură pe sine.

Shopping MallDova și partenerii săi, spumantul Fresco, cafeaua Borbone și marca de produse cosmetice Melkior, te așteaptă sâmbătă, ora 18:00, la parterul centrului comercial, pentru o experiență fashion memorabilă. Mai ai timp să prinzi invitații la eveniment, urmând regulile concursului de pe pagina de Facebook.

Noutățile de top în materie de fashion te așteaptă la Shopping MallDova!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente