Taximetrist înjurat şi ameninţat cu cuţitul de client; Tânărul riscă 10 ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un taximetrist din Chişinău a fost amenințat cu un cuțit în luna decembrie a anului trecut de către un client, originar din raionul Cahul, iar astăzi Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire.

Potrivit Procuraturii municipiului Chişinău, oficiul Botanica, în noaptea de 10 decembrie 2016, inculpatul a urcat într-un taxi în sectorul Ciocana, solicitând şoferului să-l ducă în sectorul Botanica. Ajungând pe strada Burebista, inculpatul, având în mână un cuţit, l-a pus în regiunea gâtului şi ameninţându-l cu aplicarea violenţei periculoase pentru viaţă i-a cerut taximetristului toţi banii.

Primind refuzul acestuia, inculpatul l-a lovit cu cuţitul în regiunea gâtului si l-a impus să coboare din automobil, deplasându-se cu taxiul într-o direcţie necunoscută, revenind însă ulterior în scurt timp la locul faptei, unde a abandonat automobilul.

Acum făptaşul, în vârstă de 22 de ani, se află în arest, iar dacă va fi recunoscut vinovat de cele incriminate, el riscă până la 10 ani de închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...