(VIDEO) Moldoveancă, impusă de soţul său italian să se prostituieze; „Afacerea” a fost surprinsă de camere de supraveghere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O moldoveancă de 39 de ani, aflată în Italia, a fost impusă de soţul său italian să se prostituieze. Bărbatul îşi ducea consoarta la o staţie PECO şi o supraveghea în timp ce aceasta îşi făcea „meseria”.

Potrivit Pupia Crime TV, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 57 de ani, un italian cu domiciliul în provincia Bergamo, îşi vindea soţia clienţilor pentru a presta servicii sexuale.

Acesta o aducea cu maşina la o staţie PECO, după care femeia cobora şi stătea pe marginea drumului 121 din oraşul Agrate Brianza. Între timp acesta îşi spiona femeia şi o aştepta să-şi termine „munca”.

Afacerea celor doi a fost surprinsă de camerele video instalate în apropierea staţiei PECO. La scurt timp aceştia au fost prinşi de poliţiştii italieni.

În cadrul percheziţiilor efectuate în maşina italianului, poliţiştii au găsit 5 grame de haşiş, un binoclu şi 230 de euro câştigaţi de soţia sa în seara reţinerii. De asemenea, oamenii legii au găsit, în maşina bărbatului, un pistol, care s-a dovedit a fi o jucărie.

Italianul este cercetat penal pentru exploatare sexuală şi trafic de droguri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...