9+1 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 9 martie

kiss

Primăvara începe să-și intre în drepturi, la fel și evenimentele frumoase. Iată lista noastră de recomandări.

#1. „Aducem experiența acasă” ediția a 3-a

O nouă ediție a Proiectului „Aducem experiența acasă” cu Adrian Bratu, absolventul Liceului „Spiru Haret”. La ora 14:15, la Spiru Haret, detalii în eveniment. 

#2. Game On! UNO Tournament

Campionat al jocului UNO, la ora 15:00, la Centrul American de Resurse, detalii pe Facebook. 

#3. Concert Vocal-Simfonic

9 martie, ora 18:00, Sala Mare, Concert vocal-simfonic, M. Glinka – Uvertura din opera „Ruslan și Ludmila”, P.I. Ceaikovski, Concertul pentru pian Nr.1, Solist – Alexei Nabiulin, pian/Rusia. Detalii în eveniment. 

#4. Joi după 8 Martie ne răcorim cu stridii!

Jeudi Gras – joia grasă, numită și joia stridiilor – continuă în Chișinău. Vinuri albe selecte, seci, Sauvignon Blanc și Chardonnay sunt propuse la pahar cu stridii proaspete, deschise înainte de consum. Ai două stridii de calibrul 2 (mare) plus un pahar cu vin la doar 135 de lei. Pre-plătește până joi comanda și ai porția la 99 de lei. De la ora 16:00, la Embargo, detalii pe Facebook. 

#5. Offline cu Alexandru Tănase

Clubul Juriștilor al LTM l-a provocat pe Alexandru Tănase, Președintele Curții Constituționale a Republicii Moldova, la un offline în care ne va vorbi referitor la tema : „Locul si rolul Curții Constituționale în cadrul sistemului de drept al Republicii Moldova”. Cum este apreciat sistemul de drept al RM? Ce lacune se găsesc în domeniul Dreptului? Și inclusiv la alte întrebări ne va răspunde d-nul Alexandru Tănase. Evenimentul va avea loc la data de 09.03.2017 , ora 18:00 , în incinta Curții Constituționale. Înscrierea în eveniment. 

#6. Risky Drinking

Vizionare de film la American Language Center (Buiucani, 16/2 Ion Creanga), cu începere de la ora 18:00, detalii pe Facebook. 

#7. SubKULTprosvet. Women in Red Stockings

Vizionare de film la Spălătorie, intrarea liberă, începere la 19:30, detalii în eveniment.

#8. Ultimul joc al sezonului 21 la IQuiz în rusă

La ora 20:00, la Beraria Draft Blok Z (str Cosmonauților), detalii pe Facebook. 

#9. Cover Music

Şi dacă tot a venit primăvara, cântă păsările, cântăm şi noi, Ecaterina Savenco vine din nou să ne aline sufletele cu vocea sa duioasă. La 20:30, la Bakers Street, detalii în eveniment. 

#10. Kong: Insula Craniilor 3D la Cinema Patria

În acţiunea SF “Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017.

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui. Detalii pe pagina oficială. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente