Actualitate

Audieri în procesul „Ucraina împotriva Rusiei”. Ziua a treia

Miercuri, 8 martie, Ucraina va prezenta pentru a doua oară argumentele sale.

Șeful delegației ucrainene, adjunctul ministrului de externe, Olena Zerkal, a precizat că partea ucraineană este pregătită să răspundă la fiecare poziție cu privire la faptele prezentate ieri de către ruși.

„Deși se bazează pe o logica deficientă, argumentele partii ruse, exprimate ieri, au fost pregătite destul de bine. Partea vizibilă sunt faptele. Reactia dvs. la prezentarea de ieri a Federației Ruse este elocventa – Federația Rusă continuă să deseneze propriul tablou al lumii, care este perceput în acest fel de tot mai puțini oameni” – a scris Zerkal pe pagina sa de Facebook.

„Consilierii din Federația Rusă au facut ieri o adevarata gimnastica juridica – pentru a se prezenta cu o poziție coerentă, au folosit toate subterfugiile posibile și imposibile, care, uneori, se contraziceau. Se creaza impresia că nicio instanță din lume, și nicio lege nu interzice Rusiei să nimiceasca nepedepsită oameni. Nu este așa. Și avem destule argumente pentru a o dovedi”, – a adăugat oficialul ucrainean. 

PAGINADERUSIA.RO

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *