Actualitate

Horoscop 8 martie 2017

Horoscop 8 martie 2017 Berbec

Primeşti un sfat binefăcător ce schimbă direcţia anumitor planuri ce păreau să stagneze de la o vreme. De atât aveai nevoie, de un pont, de o perspectiva nouă pe care să porneşti imediat. Cineva vede lucrurile mult mai detaşat de pe margine şi îţi da exact îndrumarea de care era nevoie. Nu stai pe gânduri, ci schimbi macazul rapid, astfel încât să nu mai pierzi timpul pe experimente inutile. Pune în practică sfatul primit, pentru că roadele se vor arată foarte repede, încât îi vei purta recunoştinţă celui care ţi l-a oferit necondiţionat.

Horoscop 8 martie 2017 Taur

Încearcă să te descurci singur în proiectul la care lucrezi, pentru că nu e recomandabil să spui tuturor ce ai de gând să faci. Cineva ar putea să-ţi fure ideile şi să te trezeşti mai târziu că ieşi al doilea într-o competiţie de idei, în timp ce câştigătorul jubilează pe seama ideilor furate de la ţine. Discreţia, prudenţă, tăcerea, izolarea – sunt soluţiile cele mai bune în situaţia de faţă, deci taci şi faci, şi abia la final poţi să te lauzi cu realizările tale. Nu e bine să baţi tobă prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de încredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie să afle, deocamdată.

Visează, ai curaj să creezi scenarii cât mai fanteziste, lasă imaginaţia să creeze orice vrea, pentru că de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totuşi, ar fi bine să fii discret şi să-ţi păstrezi visele doar pentru ţine, deocamdată, că nu cumva să apară piedici care să-ţi taie tot elanul entuziast de acum. Imaginează-ţi că eşti o banca de planuri şi idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua când vei apela la sertăraşele din memoria ta pentru a mai scoate câte o idee la lumina. E o abundenţă de soluţii creative, care te stimulează să mergi şi mai departe.

Horoscop 8 martie 2017 Rac

Aşa cum îi vezi tu pe colaboratorii tăi, la fel te privesc şi ei pe ţine, semn că ţi-ai găsit nişte companioni buni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Va apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, va ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea. Rareori poţi avea asemenea noroc de a găsi oameni care să-ţi semene şi care să te completeze atât de bine, că atare profită de această perfectă armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face paşi mari înainte spre un succes comun.

continuarea horoscopului o găsiți aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *