(video) Mesajul președintelui Igor Dodon pentru femei de 8 martie. „Ați dus greul acestei țări”

20160115_012

Igor Dodon, președintele țării, a felicitat femeile cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie. Acesta le-a urat să aibă parte de căldura celor apropiați și să poarte mereu primăvara în suflet. De asemenea, el a promis că va veni mereu în sprijinul femeilor, va ajuta mamele cu mulți copii și va promova legi care să favorizeze femeile. Mesajul a fost postat pe pagina de facebook și redat printr-un clip video.

Nu voi înceta să repet că sunteți, cu adevărat, cea mai frumoasă, cea mai nobilă și cea mai respectată jumătate a societății noastre. Anume vouă vă aparține meritul păstrării integrității noastre ca societate și popor.

În cei 25 de ani de Independență, anume voi, femeile, ați dus greul acestei țări, ați trecut prin cele mai dureroase provocări, ați suportat cele mai apăsătoare nevoi. Este vina noastră, a bărbaților, că nu am reușit să vă oferim confortul unei vieți decente, așa cum o meritați din plin”, scrie Dodon.

De asemenea, acesta a promis că va susține femeile. „Vă promit că voi veni mereu în sprijinul vostru, voi ajuta mamele cu mulți copii, voi promova legi care să vă favorizeze. Doar așa, prin susținerea familiilor, a femeilor și copiilor, putem asigura pentru Moldova un viitor destoinic”, a subliniat președintele.

La finalul mesajului acesta a menționat că le dorește femeilor să fie mereu iubite, dorite, ascultate și înțelese.

Mai jos vă invităm să vizualizați și un clip video cu mesajul Președintelui pentru femeile din Moldova:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente