Noroc TV, televiziunea consilierului directorului IS „Calea Ferată din Moldova”, devine televiziune generalistă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Postul de televiziune Noroc TV, care la sfârşitul anului trecut s-a ales cu un nou proprietar şi administrator, devine canal de televiziune cu format de principiu generalistic.

Membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, cu vot unanim, au aprobat noul concept de programe şi noua grilă de emisie a canalului Noroc TV.

Compania Noroc Media SRL, cea care administrează postul de televiziune Noroc TV, dar şi postul de radio Noroc FM, a ajuns în proprietatea lui Igor Matveiciuc, un tânăr de 29 de ani. Matveiciuc este consilier pe probleme generale al directorului ÎS Calea Ferată din Moldova, Iurie Topală, scrie Anticoruptie.md.

Potrivit informaţiilor de la Camera Înregistrării de Stat, tranzacţia de vânzare-cumpărare a fost încheiată pe 27 decembrie 2016. Noul administrator al postului de televiziune este interpretul Alexandru Cibotaru.

Contactat telefonic, Cibotaru a confirmat schimbarea de proprietari ai postului de televiziune şi a precizat că în viitorul apropiat urmează schimbări la Noroc TV. „Schimbările nu înseamnă că vom deveni un post mai politizat. Dimpotrivă, vom reveni la divertisment. Asta este viziunea noului proprietar”, a precizat administratorul Noroc TV.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...