Un locuitor al raionului Cahul are nevoie de ajutorul vostru pentru a se întoarce la copiii săi

5680-ajuta-copii-sa-si-intoarca-eroul-acasa
Foto: caritate.md

Viorel Cîrîcu este un locuitor la raionului Cahul, și recent a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Acesta va avea o intervenție chirurgicală costisitoare în străinătate și are nevoie de ajutorul vostru pentru a se întoarce acasă.

„Mă numesc Viorel Cîrîcu, locuiesc în satul Frumușica, raionul Cahul, sunt tată a doi copilași care mă așteaptă acasă (fetița Simona de 4 anișori și băiatul Laurențiu de 10 anișori).

Am fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică pe data de 14.02.2017, ziua care mi-a schimbat viața. Am fost internat de urgență la Spitalul Oncologic din Chișinău. În urma analizelor efectuate s-a constatat că va fi nevoie de un transplant medular, care poate fi făcut în străinătate și presupune cheltuieli foarte mari, este vorba de 120 000 euro, bani de care familia mea nu dispune.

Mă adresez vouă, oamenilor cu inimă mare, să donați pentru a-mi salva viața și a mă putea întoarce acasă, la soția și copii mei pe care îi iubesc nespus de mult și de care îmi este foarte dor”. scrie caritate.md

La 7 martie, la o zi de la începerea campaniei s-au strâns 2.457 euro din 120.000 necesari. Campania este valabilă până la 12 august 2017.

Cum puteți vota:

#1. Prin SMS

Expediază un SMS cu conținutul „viorel” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Orange), 1 SMS – 45 MDL

#2. Prin telefon

Sună la numărul 090009002 (abonații Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

#3. Qiwi Terminal

Plătește rapid și ușor prin automatele de plata Qiwi. Vă rugăm să selectați compartimentul „E-money”, după care accesați „BPay” și introduceți codul ‘17002123‘.

#4. Prin card, PayNet sau PayPal pe caritate.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente