Un liceul din Chişinău a luat Cupa Ministerului Educaţiei la un Festival de sport

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Locul I şi Premiul Mare – Cupa Ministerului Educației i-a revenit echipei Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” din mun. Chișinău în cadrul Festivalului Național al Sportului Școlar, ediția a IV.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației în colaborare cu Federația Sportului Școlar din Republica Moldova şi acţiunile acestuia au fost finalizate ieri.

Festivalul s-a desfășurat în municipiul Chișinău timp de trei zile cu participarea elevilor din opt raioane ale Republicii Moldova, municipiile Bălți și Chișinău.

Elevii au participat la cinci probe de concurs și un șir de jocuri de mișcare. Festivalul Național al Sportului Școlar a inclus mai multe etape de concurs la care au participat peste 700 de copii.

La etapa finală au participat 144 de elevi din clasele a VII-IX-a. Locul I și Premiul Mare – Cupa Ministerului Educației i-a revenit echipei Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” din mun. Chișinău, locul II – echipei Liceului Teoretic „Matei Basarab” din mun. Chișinău, iar pe locul III s-a clasat Gimnaziul „Albinețul Vechi” din raionul Fălești.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...