Actualitate

Horoscop 7 martie 2017

Horoscop 7 martie 2017 Berbec

Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aştepta la miracole, pentru că tu însuţi construieşti marele edificiu de la final, dar trebuie să fii conştient că e un drum lung până acolo. Pe parcurs, mai ai multe de învăţat, mai apar şi probe de trecut, mai intervin şi alte persoane în aventură ta, dar fii sigur că în tot acest demers eşti protejat de undeva de sus, dar, mai ales, eşti îndrumat pe tot felul de cai subtile încotro e mai bine să mergi. Ascultă tot ce vine către ţine prin intuiţie sau vise, prin coincidenţe sau veşti, pentru că toate converg acolo unde doreşti.

Horoscop 7 martie 2017 Taur

Uneori, legea intervine în treburile tale în cel mai agresiv mod, cu reguli severe ce se cer respectate fără a te opune. La fel trebuie să faci şi azi, când dai piept cu un ordin de sus ce are la baza legi care nu pot fi contestate, deci tot ce poţi să faci e să te supui. Chiar dacă, în sinea ta, nu eşti deloc de acord cu ceea ce eşti obligat să faci, urmezi ordinele întocmai doar pentru că aşa trebuie. Dacă începi să critici sau să te ridici împotriva celor care deţin astăzi puterea absolută, e posibil să atragi sancţiuni asupra ta, deci mai bine taci şi faci cum ţi se cere.

Horoscop 7 martie 2017 Gemeni

Tot calmul ce părea să se fi aşezat peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei veşti proaste care agită spiritele. Eşti conştient că de ţine depinde modul în care restabilesti normalitatea peste această problema, dar, pe moment, cât timp apele sunt atât de tulburi, eşti nervos şi pierzi controlul acestei probleme. Încearcă să laşi un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apucă să construieşti totul la loc, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, rişti să strici şi mai mult doar pentru că ţi-ai pierdut cumpătul.

Horoscop 7 martie 2017 Rac

Tu eşti centrul universului azi, deci onorează-te mai mult pe ţine însuţi. Iubeşte-te aşa cum eşti, răsfaţă-te cu tot ce e mai bun şi mai frumos, dedică-ţi o zi doar pentru bucuria ta. Imaginează-ţi că eşti un rege sau o regina care primeşte azi daruri de mare preţ. Lasă modestia la o parte şi ia-le cu inima deschisă, pentru că le meriţi! Este o zi în care vin către ţine o mulţime de semnale de afecţiune, de preţuire, de laudă, şi toate acestea te motivează la maxim. Altfel te simţi când descoperi în jur atâtea motive de bucurie, pentru că ele îţi dau garanţia că eşti apreciat şi iubit, aşa cum eşti!

Continuarea horoscopului o găsiți aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *