(video) Noul Brabus Business Lounge este pentru persoanele care au un stil de viaţă diferit

O premieră a celor de la Brabus, la Salonul Auto de la Geneva, va fi şi un microbuz de lux Mercedes-Benz V-Class. Maşina este destinată oamenilor de afaceri, dar şi celor care îi vor găsi dotările utile şi pe plac.

De un model standard, acesta se deosebeşte printr-un ampatament alungit, jante de 19 inci cu un design nou şi pseudo-difuzor. Elementul din urmă acoperă frumos două terminaţii duble ale eşapamentului care vin să ofere acestui Brabus Business Lounge un caracter sportiv.

Sub capotă se ascunde un motor turbodiesel de 2.1 litri a cărui putere a crescut cu 44 de cai, până la 235 CP. Cuplul maxim este egal cu 510 Nm. Cu astfel de performanţe acceleraţia de la 0-100 km/h se face în 8.8 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge la 210 km/h.

În habitaclul acestui Mercedes-Benz V-Class sunt instalate în total şase scaune, însă doar două sunt fotolii. Acestea din urmă sunt dotate cu funcţie de masaj şi au un suport pentru picioare care este acţionat electric şi dedicat deplasărilor confortabile pe distanţe mai lungi.

De asemenea în salon se mai poate găsi un mic frigider, un aparat de cafea şi suporturi pentru pahare cu funcţie de încălzire sau răcire.

Pasagerii care vor sta în fotoliile din spate vor va fi delectaţi de un sistem multimedia Brabus’ Touch Control Panel care include şi un ecran imens cu o diagonală de 40 de inci. Nemţii spun că acesta va fi ideal pentru jocurile prin PlayStation 4 Pro sau vizionarea filmelor prin Apple TV.

În spatele acestui ecran se regăseşte o sticlă numită Brabus Magic Glass. Prin apăsarea unui singur buton aceasta poate deveni transparentă sau opacă.

Preţul unei astfel de maşini, făcute pe baza modelului V 250 d este de 298.000 euro. Dacă aveţi în dotare un astfel de Mercedes-Benz, specialiştii de la Brabus vi-l pot transforma exact aşa.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/