Stephen King îl ironizează pe Donald Trump pe tema acuzațiilor de spionaj

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Stephen King l-a ironizat pe Donald Trump, în urma acuzațiilor formulate de acesta la adresa predecesorului său, pe care îl acuză că i-ar fi interceptat telefoanele. Cunoscutul scriitor, o legendă a romanelor horror şi thriller, a făcut glume pe seama liderului de la Casa Albă, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitte.

Libertatea.ro notează că scriitorul Stephen King a reacţionat cu mult umor după ce Donald Trump a făcut acele ”dezvăluiri” pe Twitter. Imitând stilul de a vorbi şi de a scrie folosite de Donald Trump, celebrul romancier a publicat pe contul lui de pe aceeaşi reţea de socializare o serie de patru mesaje în care a ridiculizat declaraţiile lui Donald Trump.

”Trump ar trebui să ştie. OBAMA NU A PĂRĂSIT NICIODATĂ CASA ALBĂ! E în debara! ARE FOARFECI! Obama a înregistrat telefoanele el însuşi. A intrat în casă purtând o ţinută de camuflaj. Michelle a stat de pază, în timp ce O a lipit liniile telefonice. TRIST!

Nu numai că Obama a ascultat telefoanele lui Trump, dar el i-a furat şi îngheţata de căpşune de pe masa din sufragerie.

Lăsând politica la o parte, administraţia Trump îmi aminteşte de acel film cu Tom Arnold, THE STUPIDS (”Familia Stupid”). Serios, băieţi, situaţia e stânjenitoare”, a scris Stephen King pe Twitter.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...