Filmul „Logan” cucereşte box office-ul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Intrat în topul IMDB pe un loc fruntaş – momentan se află pe poziția 37 – şi cu o mulţime de cronici pozitive la activ, Logan îşi pune amprenta şi asupra box office-ului. Încasările de pe teritoriul american au atras cea mai mare sumă de la începutul anului pentru un debut – 85,3 milioane de dolari, potrivit BoxOfficeMojo.com.

Ca producţie nerecomandată minorilor sub vârsta de 15 ani, Logan nu a reuşit să întreacă Deadpool, însă are mari şanse să egaleze cele 783 de milioane de dolari încasate, internaţional, de filmul cu Ryan Reynolds, scrie cinemagia.ro.

A trecut pe locul doi în clasament comedia horror Get Out, cu 26,1 milioane de dolari încasaţi la final de săptămână, iar pe trei intră The Shack, o drama fantasy cu Sam Worthington şi Octavia Spencer, ce a obţinut 16,1 milioane de dolari.

Topul cinci american este completat de The LEGO Batman Movie – 11,6 milioane de dolari încasări – urmat de o altă nouă intrare, Before I Fall, o drama emoţionantă, cu o distribuţie din care lipsesc numele celebre, ce obţine încasări de 5 milioane de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...