Cele mai multe accidente rutiere de la începutul anului s-au produs în sectorul Botanica

DSC_7311
Foto: Dinu Bubulici

Pe parcursul primelor două luni ale anului 2017, în sectorul Botanica, accidentele rutiere au provocat moartea a trei persoane, iar alte 55 de persoane au primit leziuni. Aceste date fac ca sectorul Botanica să fie lider într-un rating privind accidentele în sectoarele Capitalei.

În primele două luni ale anului 2017, circa 169 de accidente rutiere s-au produs în Chișinău și care s-au soldat cu trei morți.

Astfel de statistici triste au fost furnizate în cadrul ședinței operative a Primăriei municipiului Chișinău de către șeful adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Mușuc.

În sectorul Buiucani, în primele două luni ale anului au avut loc 33 de accidente în care au avut de suferit 38 de persoane. În sectorul Centru s-au produs 32 de accidente cu 38 de victime, și în sectorul Râșcani – 35 de accidente cu 41 de victime.

În ceea ce privește accidentele cu implicarea pietonilor, și aici domină o statistică tristă – Botanica rămâne a fi lider: 25 de accidente și doi morți. În sectoarele Râșcani și Centru au fost înregistrate 14 accidente, iar la Ciocana – 10.

Potrivit Poliției Capitalei, numărul accidentelor este în creștere comparativ cu anul trecut. Săptămâna precedentă au avut loc 16 accidente rutiere, în urma cărora 22 de persoane au rămas traumatizate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente