Ești în căutarea unui job? Atunci mergi la Târgul de Cariere unde vor veni peste 30 de companii cu oferte

job interview

Tinerii care caută un loc de muncă își pot găsi unul la Târgul de Cariere care se va desfășura în aprilie. Aici veți avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Organizatorii spun că se așteaptă să participe peste 3.000 de candidați și aproximativ 30 de companii, atât pentru Republica Moldova, cât și pentru România. Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Târgul de Cariere se va desfășura la Chișinău pe 4 și 5 apilie, între orele 10:00 – 16:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, pe strada Pușkin, 21. Intrarea este gratuită.

Evenimentul este organizat de Târgul de Cariere care și-a propus să ofere cele mai bune oportunități de carieră tinerilor.

Pentru informații suplimentare accesează: www.targuldecariere.md sau pagina evenimentului pe Facebook.

targ de cariere

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente