(video) ABT RS6+ Avant completează avangarda modelelor care vor fi prezentate la Geneva

Atelierul ABT Sportsline a anunţat a patra şi ultima premieră pe care o va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba despre o ediţie limitată a break-ului Audi RS6 Avant, propulsată de un motor cu 705 cai putere.

Vezi şi: (foto) ABT îi măreşte puterea lui Audi SQ7 şi îl îmbracă în „haine” noi

ABT RS6+ Avant va fi construit în doar 50 de exemplare. Principalul as din mâneca specialiştilor germani, pentru mărirea performanţelor modelului, este un modul numit ABT Power S. Datorită acestuia puterea a crescut până la 705 cai, iar cuplul maxim până la 880 Nm. Nicio informaţie despre caracteristicile dinamice nu au fost anunţate.

Sistemul de evacuare a gazelor de eşapament a fost înlocuit cu unul sport şi făcut din oţel inoxidabil. Pe lângă acestea se mai adaugă un catalizator sportiv.

Vezi şi: (foto) ABT se ocupă de Audi R8 V10 plus, dar are un motiv pentru care nu umblă la motor

Audi RS6 Avant by ABT Sportsline a mai primit un set de jante exclusive care măsoară 22 de inci şi fac parte din seria GR. Acestea pot fi vopsite în Glossy Black sau Matt Black. La comandă pot fi instalate jante de acceaşi mărime, însă din seria DR sau FR.

Culoarea caroseriei este roşie, iar un contrast este asigurat de mai multe elemente aerodinamice care sunt confecţionate din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto/video) Audi TT RS-R Special Edition va fi construit în doar 50 de exemplare

Fotografii din habitaclu nu au fost prezentate, însă ABT spune că va încerca la maxim să personalizeze fiecare din cele 50 de exemplare, folosind multă fibră de carbon şi o tapiţerie de calitate superioară.

În acelaşi timp, la deschiderea portierelor este proiectată pe pământ denumirea modelului.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/