CNTM selectează organizații de tineret care vor desfășura campanii de colectare de fonduri

tineri
Foto: unica-network.eu

Consiliul Național al Tineretului din Moldova selectează o organizație de tineret pentru desfășurarea unei campanii de colectare de fonduri online în cadrul organizației în care activează. Prin intermediul acestei campanii, CNTM are drept scop abilitarea ONG-urilor de tineret în utilizarea tuturor platformelor și instrumentelor existente, pentru a avea o campanie online de succes.

Totodată, prin aceasta doresc să își sporească capacitățile și cunoștințele organizațiilor de tineret cu privire la modul de a derula o campanie eficientă de strângere de fonduri online – aspecte care au fost discutate în cadrul sesiunii de instruire desfășurate de CNTM.

Organizația va avea posibilitatea de a pune în aplicare atât cele studiate la training, cât și cunoștințele proprii, prin organizarea unei campaniei privind capacitarea organizațiilor de tineret în colectarea de fonduri online și va beneficia de suport continuu din partea CNTM.

Condiții de participare:

# organizaţie de tineret cu experienţă în desfășurarea campaniilor de colectare de fonduri online;
# interesaţi de domeniul colectării de fonduri;
# spirit de iniţiativă;
# responsabilitate;
# privelegii vor avea organizațiile participante la sesiunea de instruire pe data de 25.02.2017;

Modalitatea de aplicare şi selectare:

Persoanele interesate trebuie să completeze un formular de participare. Pentru mai multe detalii, consultați Termenii de Referință. Termenul-limită de participare: 8 martie 2017.

Pentru întrebări de clarificare, scrieți prin e-mail [email protected] sau la telefon (+373 22) 235 175, mob.(+373) 68 534 510.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente