„Jurnal TV este una din puţinele surse de informaţii corecte care a mai rămas în Republica Moldova şi prin intermediul căreia noi putem transmite cetăţenilor adevărul. Respectiv, din cauza că Jurnal TV nu a activat, cetăţenii nu au avut de unde să se informeze şi a continuat manipularea. Jurnal TV este o platformă prin care experţii independenţi, activiştii civici pot să-şi manifeste opinia şi să aducă la cunoştinţa oamenilor ce se întâmplă, ce probleme sunt şi cum noi putem împreună să le rezolvăm. Este o speranţă pentru oameni că vor putea afla adevărul. Curaj în continuare şi suntem alături şi ne exprimăm toată susţinerea pentru echipa Jurnal TV”, a declarat Sergiu Tofilat.

„Eu sincer mă bucur că Jurnal TV îşi relansează activitatea. Sincer sper ca acest canal de televiziune va deveni o platformă şi mai puternică pentru cei care vin cu opinii de alternativă, alternativă la ce se spune la canalele în spatele cărora stau bani mulţi, stau interese private care vin în contradicţie cu interesele publice, stă puterea necontrolată şi eu sincer sper că populaţia din Republica Moldova va susţine Jurnal TV.  La mulţi ani, Jurnal TV, şi vreau să vă dau şi un mărţişor”, a menţionat directorul Transparency International Moldova, Lilia Caraşiuc.

„S-a simţit o lipsă că judecătorii nu au mai fost în vizor, activitatea CSM-ului, la fel, nu a fost relatată. Evident, a fost o lipsă de informaţie. Aţi văzut că în ultimul timp şi unii judecători au fost promovaţi în diferite instanţe superioare şi nimeni nu a vorbit despre asta. Cel puţin, aria de acoperire pe care o are Jurnal TV înseamnă foarte mult pentru persoane ca să ştie şi să să-şi facă o impresie despre justiţie. Şapte ani este o cifră magică, cu mult augur. Avem foarte mult de lucru şi dumneavoastră, şi noi. Le doresc şi telespectatorilor să susţină media independentă şi Jurnal TV şi să contribuie şi la ştiri”, Ion Guzun, consilier  la Centrul de Resurse Juridice.