O bătrână de 85 ani s-a pregătit timp de o lună ca să fure lucruri dintr-un supermarket!

O bătrână de 85 de ani din oraşul Kaluga, Federaţia Rusă, timp de o lună s-a pregătit să fure dintr-un supermarket din oraş. Femeia a pus la cale o schemă, care i-a permis să fure un pachet al unui cumpărător care venise după cumpărături la magazin, scrie presa rusă.

Astfel, pensionara a mers timp de o lună în unul din supermarketurile din oraş ca să fure cheile de la dulapurile de păstrare a lucrurilor personale, care se aflau la intrarea în unitatea comercială.

Oamenii legii au stabilit că pe 2 martie, bătrâna a observat o cumpărătoare care a lăsat în dulapul de la intrarea în magazin un pachet mai voluminos cu lucruri personale. Pensionara de 85 de ani a aşteptat când femeia a mers să facă cumpărături, a deschis cu ajutorul cheilor furate dulapul şi a comis furtul.

Bătrâna a mutat lucrurile femeii în geanta sa pe care prevăzător o pusese în dulăpiorul de alături. Pensionara nu a luat în consideraţie un singur lucru:camerele de luat vederi din interiorul magazinului.

Astfel, administratorul magazinul a depus o reclamaţie la Poliţie, iar oamenii legii în urma examinării imaginilor video au identificat cine este infractorul.

Acum femeia de 85 de ani riscă până la 5 ani închisoare pentru furt.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.