Imagine virală: Reacţia lui Hillary Clinton când a aflat că vicepreşedintele american, a folosit un cont de email privat în activităţi oficiale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Hillary Clinton a fost surprinsă vineri după-amiază citind o ştire despre scandalul adresei de email private a vicepreşedintelui american Mike Pence.

Fosta candidată la preşedinţia Statelor Unite se afla la bordul unui avion comercial American Airlines şi călătorea de la Boston către New York. Alături de ea, pe scaun, se află un ziar cu titlul „Pence a folosit un email personal la muncă“.

Fotografia a a fost realizată de Caitlin Quigley, manager-ul unui centru pentru persoane LGBTQ, conform Huffington Post. Clinton nu a călătorit la clasa I. Democrata a fost si ea implicată într-un scandal asemănător.

Hillary Clinton a folosit un server privat în timp ce era secretar de Stat, în locul unui cont guvernamental, situaţie care i-ar fi permis să evite monitorizarea comunicaţiilor oficiale. Retroactiv, Departamentul de Stat a stabilit că mii de emaluri aveau caracter de informaţii clasificate.
58b9e3a51a00003400f41845
Vicepreşedintele american Mike Pence a folosit un cont de email privat în activităţi oficiale în perioada în care acesta a fost guvernator al statului Indiana, potrivit datelor obţinute de cotidianul Indianapolis Star, relatează The Associated Press, conform Mediafax.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...