Încă o actriţă de la Hollywood, dispusă să lucreze cu Donald Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actriţa Jennifer Garner este dispusă să lucreze cu Donald Trump, în ciuda opţiunilor ei politice, dacă acest lucru înseamnă că poate îmbunătaţi sistemul educaţional din zonele rurale.

Jennifer Garner este o liberală convinsă, care a susţinut-o pe Hillary Clinton în campania electorală. De asemenea, ea e şi un membru în consiliul fundaţiei „Salvaţi Copiii“ şi în această calitate vizitează Washingtonul în mod regulat. La ultima vizită a actriţei ea trebuia să se întâlnească cu Ivanka Trump, însă întâlnirea nu a mai avut loc.

„Oamenii au simţit că Trump chiar îi înţelege, că va veni şi va crea slujbe pentru ei.“ a declarat actriţa pentru Washington Post. „Au simţit că au nevoie de ceva care să întoarcă totul cu susul în jos. Aştept să-l ajut să realizeze ceea ce oamenii au văzut ca o promisiune că le va face vieţile mai bune. Dacă este dispus să-i ajute pe copiii săraci care l-au ales, atunci hai să o facem. Cu siguranţă ei cred că o să o facă.“

Actriţa recunoaşte că mulţi „preferă să-şi întoarcă spatele şi pur şi simplu să nu se implice“.

„Toată lumea dă din cap şi e perfect de acord, îţi strânge mâna şi vrea o poza cu tine, dar atunci când votul este dat, nu e nimeni acolo să strige pentru copiii săraci.“ a spus actriţa despre politiceni.

Garner a glumit că dacă s-ar întâlni cu Trump dacă i s-ar da ocazia: „Dă-mi un bilet la Mar-a-Lago, sunt gata să ne întâlnim şi să avem o discuţie. Cred că e grozav, dacă este pregătit să-i ajute pe copiii săraci care l-au ales.“

Actriţa s-a născut într-o comunitate rurală numită West Virginia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...