Dispută pentru „Brio Sonores”: Trupa clarifică informaţiile ce spun că au rămas fără denumire

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trupa „Brio Sonores” a venit cu o declarație oficială, privind informația conform căreia trupa nu va mai putea evolua cu denumirea actuală, deoarece fostul membru, Ion Brătescu, ar fi devenit proprietar cu acte în regulă asupra denumirii în România.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formației, membrii trupei confirmă că există un conflict referitor la denumire, dar că formaţia încă are dreptul să evolueze cu denumirea de „Brio Sonores”.

„Într-adevăr, suntem într-o dispută ce ține de denumirea formației, dar procesul va dura încă ceva timp! Oricât nu ar încerca unii, noi vom evolua fără schimbări”, este relatat în postare.

De asemenea, membrii trupei au mai adăugat că: „#BrioSonores rămâne așa cum îl cunoașteți și în totalitate dedicat vouă” şi au mulţumit fanilor pentru susţinere.

Amintim că, băieţii au devenit cunoscuţi după ce au câştigat cea de a patra ediţie a concursului „Români au talent”. Tot la acest concurs s-au iscat şi neînţelegerile dintre ei şi Ion Brătescu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...