Acum poți face parte din echipa de organizare a primului festival tehnologic „Chișinău Mini Maker Faire”

marker fier

O parte festival de știință, o parte târg și o parte ceva cu totul nou. Maker Faire este un eveniment dinamic și interactiv, al pasionaților, care își propune să aducă la un loc creatori/makeri din diferite domenii: meșteșugari, artiști, oameni de știintă, ingineri și IT-iști de toate vârstele, pentru a face schimb de experiență, a învăța și descoperi împreună.

Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă tehnologii și inovații și vrei să faci parte din echipa Chișinău Mini Maker, atunci vezi lista rolurilor disponibile în viitoarea echipă:

# Agenda Manager
# Responsabil de Design
# Responsabil de Logistică
# Responsabil de Parteneriate (CR; FR; ER)
# Responsabil de Relații cu Publicul (PR)

Beneficiile tale sunt:

# Vei face parte din echipa celui mai mare festival tehnologic din Moldova;
# Vei cunoaște o mulțime de oameni cu adevărat pasionați de ceea ce fac;
# Experiență în organizarea unui eveniment cu peste 500 vizitatori.

Dacă ți-a făcut cu ochiul una dintre pozițiile indicate mai jos, atunci completează formularul până pe data de 12 martie. Dacă aveți întrebări sau neclarități puteți conecta organizatorii la adresa de email [email protected] sau pe pagina de facebok.

Primul eveniment Maker Faire la Chișinău va avea loc pe 28 mai 2017. În cadrul la prima ediție a festivalului va fi o zonă de expoziție cu proiecte tehnologice, zonă cu workshop-uri și zonă de masterclass-uri, cu implicare a makerilor atât locali cât și internaționali. Festivalul oferă oportunitatea de a vedea oamenii fiind mai mult decât consumatori – sunt creatori. Pentru mai multe detalii, accesează: Chișinău Mini Maker Faire.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID – Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Sida – Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente