Ești elev sau student? Atunci participă la un concurs și explică care sunt beneficiile standardelor

elevi-concurs-ITM-SSM

Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) anunță organizarea celei de-a II-a ediții a concursului „Bune practici privind implementarea standardelor”, care are drept scop sporirea gradului de conștientizare a importanței standardelor în promovarea dezvoltării economice sigure și durabile.

În cadrul concursului sunt așteptați să participe studenți (de la ciclurile de licență, masterat și doctorat) și elevi/studenți din cadrul instituțiilor de învățământ profesional tehnic postsecundar și postsecundar nonterțiar care, prin intermediul unei cercetări/ referat/ studiu de caz/ analiză, vor prezenta constatări, demonstrații cu privire la beneficiile obținute în urma implementării standardelor.

Domeniile propuse spre cercetare sunt: construcții, inginerie electrică, energetică, alimentație publică, industria textilelor, agricultură, merceologie, medicină și asigurarea calității.

Structura lucrării:

# Tema abordată va fi expusă în 2 subiecte:
# Subiectul 1 va conține abordarea teoretică a problemei studiate, precum și a domeniului cercetat în lucrare.
# Subiectul 2 reprezintă partea analitică a lucrării care poate conține analize cantitative și calitative ale situației actuale, evidențierea problemelor existente, precum și abordarea soluțiilor, prezentarea beneficiilor obținute în urma implementării standardelor.
# Ultima parte a lucrării va conține concluziile și recomandările participantului cu privire la subiectul abordat.

Participanții care vor ocupa un loc premiant, vor obține un certificat de participare, eliberat de ISM, precum și un premiu bănesc. Lucrările vor fi publicate ulterior pe pagina web oficială a ISM.

Concursul se va desfășura în luna mai la Institutul de Standardizare din Moldova (mun. Chișinău, str. E. Coca, 28)

Pentru a participa la concurs vă puteți înregistra la numărul de telefon 022 905 325 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente