Linkuri accesibilitate

Mărul şi premierul


Pavel Filip a lăsat pentru o vreme treburile ţării şi s-a dus la grădiniţă să controleze el însuşi starea lucrurilor.

Un simplu muritor, un oarecare cetăţean nemulţumit de cum e hrănit copilul său în grădiniţă a compus o plîngere şi… ditamai premierul Pavel Filip a reacţionat cu promptitudine. Şi nu e vorba de o reacţie oarecare. Pavel Filip a lăsat pentru o vreme treburile ţării şi s-a dus la grădiniţa cu pricina să controleze el însuşi starea lucrurilor.

Mărul şi premierul
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:56 0:00
Link direct

Vizita cică era neaşteptată, dar directoarea era îmbrăcată într-o rochie frumoasă înflorată, de parcă ar fi aşteptat oaspeţi, şi avea pregătite halatele albe pe care premierul şi alţi controlori le-au îmbrăcat imediat. Domnul Filip s-a dus în bucătărie, a deschis frigiderul şi a găsit cîteva ouă cu termenul de valabilitate expirat. Pe un ton calm, dar şi tăios, premierul a spus că aşa ceva e inadmisibil. Covîrşită de vinovăţie, directoarea şi-a dat demisia a doua zi.

Premierul a apărut apoi în faţa miniştrilor, la o şedinţă de guvern, cu un măr mumificat identificat la grădiniţa cu nereguli. Arătîndu-le miniştrilor mărul zbîrcit, premierul a declarat că nu există nimic mai important decît copiii. „Chiar nu există nişte mere bune pentru copii în ţara asta?” a întrebat premierul. E de presupus că merele bune vor apărea în doi timpi şi trei mişcări.

Premierul a auzit, a venit, a văzut, a luat măsuri. Totul va fi bine în grădiniţele noastre, stimaţi ascultători. Premierul nu va tolera abaterile de la normalitate!

XS
SM
MD
LG