Studenţii şi profesioniştii IT pot face parte din cea mai mare companii de logistică din Belgia

katoen_natie
Foto: flanderstoday.eu

Katoen Natie, una dintre cele mai mari companii de logistică din Belgia, pe 22 Martie 2017 va organiza ziua uşilor deschise în oficiul din Chişinău. În cadrul companiei funcționează departamentul de ICT şi IT care oferă soluţii tehnice pentru toţi clienţii companiei.

Katoen Natie Open Day oferă șansa studenţilor şi profesioniştilor IT care îşi doresc să înceapă sau să avanseze în carieră alături de KTN (Katoen Natie) Moldova, să se familiarizeze cu mediul de lucru al companiei.

În timpul sesiunilor de prezentare, participanții vor avea oportunitatea de a face cunoştinţă cu echipa de management şi angajaţii KTN Moldova, de a vedea cum decurge o zi obişnuită de muncă în companie şi vor afla detalii despre oportunităţile de carieră pentru diferite nivele de experienţă, inclusiv despre programul de internship.

Evenimentul KTN Open Day va avea loc la EURO Tower, str. Independentii 26/3. Se vor organiza 2 sesiuni similare. Studenţii şi specialiştii IT care îşi doresc să participe, urmează să anunţe preventiv organizatorii.  Pentru a va înregistra participarea, accesați acest LINK.

Cunoașterea limbii engleze este esenţială, deoarece toate prezentările vor fi în engleză.

Persoanele interesate de a fi angajate in calitate de Software Developeri (limbaj SQL si C++) pot veni cu CV sau expedia CV pe adresa de email de mai jos.

Candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la interviu după eveniment.

Contact pentru mai multe detalii: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente