Ibrahimovic a anunțat unde va juca în următorii 2 ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zlatan Ibrahimovic e încântat de venirea la Manchester United şi vrea să mai joace încă doi ani pe Old Trafford.

Jurnaliştii de la Daily Mail susţin că atacantul suedez în vârstă de 35 de ani e decis să-şi prelungească acordul cu United, scadent la finalul sezonului, şi şi-ar dori chiar să rămână până în 2019 la echipa lui Jose Mourinho.

„Ibra” are opţiunea de a-şi prelungi cu un an contractul cu United, însă n-ar spune nu unei oferte de a-şi extinde înţelegerea cu doi ani.

„Veteranul” scandinav traversează un sezon excelent la Manchester United. A înscris deja 26 de goluri, în toate competiţiile, pentru „diavoli”.

Ibrahimovic a fost eroul lui United şi în finala Cupei Ligii Angliei, câştigată cu 3-2 contra lui Southampton duminică, în care a reuşit o „dublă” şi a înscris golul victoriei, în minutul 87.

Managerul Jose Mourinho a declarat după partida de pe Wembley că fanii lui Man. United ar trebui să meargă acasă la atacant pentru a-l convinge să-şi extindă contractul cu clubul englez cu cele mai multe titluri din istorie, 20.

De la sosirea la United, Zlatan Ibrahimovic a cucerit deja două trofee: Supercupa şi Cupa Ligii Angliei. „Diavolii” sunt calificaţi şi în sferturile Cupei Angliei şi optimile Europa League, însă se află doar pe locul 6 în Premier League deşi au doar trei eşecuri în 25 de meciuri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...