Vlad Plahotniuc, intimidat de o postare pe Facebook a Maiei Sandu. Ce l-a făcut pe preşedintele PD să-şi şteargă un mesaj

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Coordonatorul Coaliţiei de guvernare, preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, se pare că a fost „intimidat” de o postare pe Facebook a preşedintelui Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, cu privire la cei 25 de ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru, marcaţi astăzi. Astfel, chiar dacă a plasat şi el un mesaj în acest sens, la doar câteva minute acesta a şters postarea, plasând-o ulterior deja cu o altă poză. Asta deoarece iniţial, poza care însoţea mesajul lui Vlad Plahotniuc era exact aceeaşi pe care o distribuise şi Maia Sandu.

Liderul PAS, Maia Sandu, a publicat postarea sa însoţită de o poză din colecţia regretatului fotograf moldovean Tudor Iovu, din perioada conflictului de pe Nistru încă în dimineaţa zilei.

„Astăzi ne amintim de oamenii curajoși care au apărat, unii dintre ei cu prețul vieții, limba română, tricolorul și aspirațiile noastre democratice. Sacrificiul lor ne obligă să depunem toate eforturile pentru a construi o societate liberă și prosperă, care se sprijină pe valorile noastre naționale și în care cu toții să ne simțim acasă”, a scris Maia Snadu în publicarea sa.

sandusandusandu

Deja după amiază, şi preşedintele Democrat, Vlad Plahotniuc, a decis să plaseze pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj dedicat evenimentului marcat astăzi. Întâmplător sau nu, mesajul era însoţit de aceeaşi poză a maestrului Tudor Iovu.

plaha

Totuşi, din motive necunoscute, la scurt timp acesta şi-a şters postarea, iar asta doar pentru a plasa textul din nou, doar că însoţit de o altă poză.

plaha_nou

De altă parte, deputatul socialist Grigore Novac bănuieşte că pagina celor doi politicieni este administrată de una şi aceeaşi persoană:

„Se pare că una și aceeași persoană administrează paginile de facebook a doi actori politici din Republica Moldova, care de fapt sînt o apă și un pămint… Au ei ceva comun…”, a scris acesta tot prin intermediul paghinii sale de Facebook.

Novac

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...