Gata cu comerţul stradal. Comercianţii vor avea parte de facilităţi fiscale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Facilităţi fiscale pentru comercianţi. În acest an legislația fiscală prevede un nou regim simplificat de impozitare al persoanelor fizice rezidente, care desfășoară activitate în domeniul comerțului cu amănuntul.

Despre acest fapt au fost anunţaţi astăzi comercianţii în cadrul unei campanii de informare, organizată de Serviciul Fiscal de Stat.

Acțiunea cu genericul ,,Activează legal – activează în siguranță” se desfășoară pe întreg teritoriul țării și va dura trei zile.

Funcționarii fiscali au reușit să meargă la 38 piețe din municipiul Chișinău și au distribuit contribuabililor 4600 pliante cu informații despre modificările din Codul Fiscal privind stabilirea noului regim de activitate de întreprinzător – activitate independentă.

Comercianţii nu trebuie să mai aibă o formă organizatoric-juridică a activității de antreprenor.Înregistrarea acesteia se face prin depunerea cererii la subdiviziunea Serviciului Fiscal de Stat în a cărui rază teritorială de deservire persoana fizică își are adresa de domiciliu/rezidență.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...