(foto/video) Noul McLaren 720S va avea un panou de bord original

Compania McLaren a arătat o parte esenţială din habitaclul noului model care va veni în scurt timp să înlocuiască supercarul 650S.

Din imaginile de mai jos observăm ce fel de panou de bord va avea maşina. Acesta va fi compus din două ecrane: unul mare şi color, iar altul e mai mic şi îngust.

Funcţionarea ceasurilor de bord se va schimba în dependenţă de regimul de condus ales. Standard, cel din spatele volanului va vedea toată informaţia necesară pe un ecran mare: consum, viteză, treapta aleasă, turaţiile, volumul de carburant rămas, odometrul, etc.

Într-un regim de condus ceva mai sportiv, numit de circuit, dar şi după apăsarea unui buton speciale, ecranul cel mare se întoarce cu “faţa” în jos, oferind astfel un acces ecranului îngust.

Pe acesta vor fi afişate doar rotaţiile motorului, viteza, treapta aleasă şi indicatori color pentru o schimbare optimă a rapoartelor.

Cei de la McLaren spun că acest display îngust este ideal pentru aventurile pe circuit, atunci când alte informaţii decât cele necesare nu mai trebuiesc, dar şi pentru cei care apreciază un afişaj simplu.

Totodată, recent, pe internet a ajuns prima imagine oficială cu noul supercar al companiei, prin care ni se confirmă că va fi numit 720S. Potrivit Carscoops, fotografia a fost publicată de agenţia Bloomberg, însă la scurt timp a fost ştearsă.

Vezi şi: (video) Noul supercar al celor de la McLaren se poate opri de la 200 km/h în doar 4.6 secunde

Cmentariile sunt închise