(foto) Renault anunţă premiera lui Captur facelift

Cu doar câteva zile înainte de startul Salonului Auto de la Geneva, marca franceză Renault anunţă versiunea actualizată a crossoverului compact Captur, destinat să cucerească în continuare piaţa europeană.

Premiera publică va avea loc la evenimentul sus anunţat.

Reprezentanţii brandului spun că au încercat să facă modelul Captur mai asemănător cu fratele său mai mare Kadjar. Intenţia este confirmată prin grila actualizată a radiatorului, blocurile optice modificate şi mai multe inserţii cromate care au fost montate cu grijă.

În versiunile de echipare mai superioare clienţii vor putea comanda faruri cu LED-uri Pure Vision. La o mică distanţă de acestea se vor putea găsi nişte fâşii de asemenea din LED-uri, sub forma literei C, care vor juca rolul unor lumini de zi.

Pe lângă toate acestea, Renault Captur facelift va putea fi vopsit în una din cele peste 30 de culori disponibile în paletă, clienţii având posibilitatea de a alege şi o combinaţie dublă de culori.

De asemenea au apărut noi nuanţe pentru decorul din habitaclu – un total de şase opţiuni. Sunt disponibile şi patru modele noi de jante, două de 16 inci şi alte două de 17 inci. Acoperişul “noului” Captur poate fi unul complet din sticlă.

Clienţii vor mai putea opta acum pentru un sistem audio Bose, un sistem multimedia R Link actualizat, suport Android Auto, dar şi câteva sisteme de siguranţă suplimentare.

Compactul Renault Captur este în prezent unul din cele mai populare modele din segmentul său pe piaţa europeană. Doar în 2016 aici au fost realizate 215.670 de unităţi. Prin acest facelift compania vrea să întărească succesul acestui model.

Mai multe detalii le vom afla în curând. Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/