Clubul de lectură Books, Coffee & More invită la o întâlnire cu autorul Vitali Cipileaga

by © Ciprian Vlăduț – www.cipane.com
Foto: Ciprian Vlăduț - www.cipane.com

Clubul de lectură Books, Coffee & More invită la o întâlnire cu autorul Vitali Cipileaga pentru a descoperi, sub magia aromei de cafea, romanul În umbra pașilor tăi. Pasionații de lectură vor avea posibilitatea să adreseze întrebări autorului și să-și expună impresiile despre carte.

Sunteți așteptați sâmbătă, 4 martie, ora 15:00 la Tucano Coffee Brasil de pe str. Alexandru cel Bun 91A din Chișinău. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Clubul de lectură Books, Coffee and More a apărut la începutul anului trecut și organizează întâlniri și discuții despre cărțile preferate ale participanților. „Ideea clubului de lectură a apărut din dorința de a împărtăși impresiile și părerile despre lectură cu alți cititori. Ne-am propus să selectăm și să discutăm pe marginea fragmentelor care ne-au plăcut mai mult. Pentru a înțelege mai bine gândurile scriitorului, îl invităm să ia parte la discuțiile noastre”, a spus Galina Prodan, inițiatoarea proiectului.

RomanulÎn umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga a fost lansat la 23 decembrie 2016 și se află în top 10 cărți în librăriile din Republica Moldova și România.

„Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.”

Vitali Cipileaga este fondatorul www.devorbacutine.eu, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente