(foto/video) Premieră mondială: Mercedes-Benz E-Class Cabriolet

Mercedes-Benz a dezvăluit decapotabila de generaţie nouă E-Class Cabriolet, cunoscută şi ca E-Class Convertible.

Maşina se va prezenta public la Salonul Auto de la Geneva.

Nemţii explică din start că noul model va fi ideal pentru acei clienţi care îşi doresc ceva mai deosebit, între sportivul C-Class şi luxosul S-Class.

Designul noului E-Class Cabriolet este per ansamblu asemănător cu cel al coupeului, însă doar partea posterioară a fost modificată pentru mecanismele care vor instala sau vor scoate acoperişul moale.

Vezi şi: Mercedes-Benz dă start producţiei noului E-Class Coupe, iar AutoBlog.MD îl va testa în curând

Acoperişul noului Mercedes-Benz E-Class Cabriolet va fi oferit clienţilor în câteva culori: maro închis, albastru închis, roşu închis sau negru. Pentru ca acoperişul să apară sau să dispară de deasupra capului pasagerilor vor fi necesare 20 de secunde. Acest lucru se va putea face şi în mişcare, dar până la o viteză de 50 km/h.

De asemenea, comparativ cu generaţia precedentă, noul model este cu 123 de mm mai lung, cu 74 de mm mai lat şi cu 30 de mm mai înalt.

Spaţiul este mai mare pentru pasageri datorită ampatamentului care a crescut cu 113. În particular vorbind, spaţiul pentru picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate a crescut cu 102 mm.

Volumul portbagajului este egal cu 385 de litri când acoperişul este instalat sau cu 310 litri când este scos.

Tradiţional pentru modelele fără acoperiş a companiei Mercedes Benz, noul produs a fost dotat cu sistemele AIRCAP (sistem care nu permite pătrunderea directă a curenţilor de aer în habitaclu) şi AIRSCARF (un sistem de ventilare cu aer cald a zonei gâtului pasagerilor din faţă).

Deocamdată Mercedes-Benz nu a dezvăluit oficial ce gamă de motoare va avea noul model, însă se pare că le va împrumuta de la E-Class Coupe: benzinare turbo de 2.0 litri cu 184 sau 285 CP, benzinar V6 de 3.0 litri cu 333 CP şi dieseluri de 2.0 şi 3.0 litri cu 194 şi 258 CP respectiv. Transmisia va fi automată cu nouă trepte.

Potrivit unor surse, va exista şi o versiune E50 AMG. Aceasta va produce circa 400 de CP dintr-un V6 de 3.0 litri.

Pentru prima dată pentru E-Class Cabriolet va fi oferit opţional şi un sistem de tracţiune integrală.

Ca şi toate celelalte modele din familie, decapotabila se va alege cu o mulţime de dotări, dar şi sisteme de siguranţă şi asistenţi electronici.

Vânzările noului Mercedes-Benz E-Class Cabriolet vor demara în a doua jumătate a acestui an.

Vezi şi: (foto) Lista maşinilor pe care Mercedes-Benz le va prezenta la Geneva include şi noul E-Class Cabriolet

Galerie foto:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/