(FOTO) Cum au fost sancționați cei doi contabili responsabili de gafa de la Oscar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cei doi contabili ai PricewaterhouseCoopers responsabili de gafa umilitoare produsă la premiile Oscar de duminică nu vor mai lua niciodată parte la acest eveniment, a confirmat, miercuri, pentru DPA o purtătoare de cuvânt a Academiei americane de film, informează Agerpres.

Brian Cullinan și Martha Ruiz au încurcat plicurile care conțineau numele câștigătorului premiului pentru cel mai bun film, fapt ce a dus la anunțarea eronată de către prezentatorii Warren Beatty și Faye Dunaway a peliculei „La La Land” și nu „Moonlight”, cum era de fapt.

Gafa — considerată deja cea mai gravă din istoria Academiei americane — a forțat firma de contabilitate PricewaterhouseCoopers să-și ceară scuze. „Ne cerem scuze ‘Moonlight’, ‘La La Land’, lui Warren Beatty, Faye Dunaway și telespectatorilor galei Oscarurilor pentru eroarea care a fost comisă în timpul anunțării câștigătorului de la categoria cel mai bun film”, a precizat firma într-un comunicat, potrivit The Hollywood Reporter.

„Prezentatorilor li s-a dat plicul de la o altă categorie și când au descoperit acest lucru, situația a fost corectată imediat. În prezent investigăm cum s-a putut întâmpla acest lucru și ne exprimăm regretele profunde. Apreciem grația cu care nominalizații, Academia, canalul ABC și Jimmy Kimmel au gestionat situația”, se menționează în comunicatul emis de companie imediat după gafă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...