(video) Bentley prezintă SUV-ul de lux suprem: Bentayga Mulliner Limited Edition

Compania Bentley Motors a dezvăluit o versiune specială a modelului Bentayga, numită Mulliner Limited Edition.

Maşina de lux a primit un exterior şi un interior făcut din materiale exclusive, dar şi o listă mai extinsă de dotări.

Pe toate acestea le va etala în faţa publicului la Salonul Auto de la Geneva.

După câte poate v-aţi dat seama din denumire, Bentley Bentayga Mulliner va fi construit într-o ediţie limitată, însă numărul de exemplare care vor fi disponibile nu s-a specificat.

SUV-ul premium are menirea să prezinte clienţilor mai multe posibilităţi reale de individualizare. Caroseria va fi vopsită în două culori (Duo Tone), iar jantele unice vor măsura 22 de inci. Din luna aprilie a acestui an orice Bentley Bentayga poate fi comandat în două culori pentru caroserie.

În habitaclu toate suprafeţele acoperite cu piele şi toate lucrările pentru decor vor fi făcute manual. Va fi folosită doar cea mai bună piele, iar scaunele frontale şi cele posterioare se vor deosebi prin culoare. În total vor exista şapte astfel de combinaţii.

Pe lângă aceasta proprietarul şi pasagerii se vor bucura de prezenţa unui ceas Tourbillon by Breitling, a unui mini frigider, a unor pocale din cristal, a unor vase din porţelan, furnir de calitate superioară, lumină ambientală şi multe alte minunăţii pe măsura preţului care va fi cerut în schimb.

Aparte trebuie de remarcat sistemul audio Naim for Bentley, calificat ca fiind cel mai premium sistem din categoria sa. Toate cele 20 de difuzoare care sunt împrăştiate prin habitaclu vor fi controlate de un amplificator cu 21 de canale şi cu o putere de 1.950 de waţi!

Dar asta nu e tot. Bentley Bentayga Mulliner Limited Edition este dotat cu sistemul Bentley Dynamic Ride, care în regim automat va seta suspensia pentru a suprima activ ruliul cu ajutorul unui sistem electric de 48V. Acesta din urmă este o premieră şi nu are o analogie deocamdată.

Sub capotă va sta benzinarul W12 de 6.0 litri care produce 608 CP şi 900 Nm de cuplu.

Bentley Bentayga Mulliner Limited Edition va putea fi comandat din această primăvară pentru un preţ necunoscut deocamdată.

Până atunci vezi asta: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/