O femeie a murit iar un bărbat a fost grav rănit în urma unei deflagrații produse la Madrid. Explozia ar fi fost provocată intenționat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii și salvatorii din Madrid au intervenit într-un bloc cu cinci etaje după ce vecinii au solicitat ajutor în urma exploziei unei butelii cu gaz. În apartamentul în care a avut loc deflagrația, oamenii legii au găsit o femeie de 32 de ani carbonizată și un bărbat de aceeași vârstă grav rănit. El a fost transportat imediat la spital.

Potrivit presei spaniole, polițiștii înaintează versiunea unei explozii provocate. Și asta pentru că o primă expertiză la fața locului a arătat că tubul buteliei de gaz fusese deteriorat. Totodată, oamenii legii din Spania au găsit urme de violență pe corpul femeii.

Cel mai probabil, spun anchetatorii spanioli, cei doi, femeia moartă și bărbatul rănit, aveau o relație. El ar fi omorât-o iar pentru a ascunde urmele crimei ar fi provocat explozia.

O versiune clară a celor întâmplate se va contura, însă, după ce toți martorii celor întâmplate vor fi audiați și după ce vor fi gata toate expertizele de la fața locului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...