Veste bună pentru cei care preferă un mod activ de viaţă. „Bucurie în Mișcare” se extinde

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația „11even” din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” – special pentru cei care preferă un mod activ de viață

De această dată, evenimentul ia amploare și se va desfășura timp de trei săptămâni, în perioada 10- 25 iunie 2017, în patru orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării în masă din țara noastră.

„Bucurie în Mișcare” vine în orașul tău:
10-11 iunie – Bălți,
17-18 iunie – Cahul și Orhei,
22-25 iunie – Chișinău.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Având ca scop să mențină participanții activi pe tot parcursul celor patru festivaluri, organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea printre care: caravana de joacă pentru prichindei, Cros-ul Bucurie în Mișcare, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri.

În campania din acest an, organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Aceasta presupune ca produsele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” să fie oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale.

Cele 4 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni și organizații care susțin active sportul și implicarea în comunitate. Pentru mai multe informații desprecampania Bucurie în Mișcare Moldova 2017 vă invităm să accesați bucurieinmiscare.md.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...