Un copil de trei ani, mort în urma unui incendiu izbucnit în regiunea Constanța, România

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un copil de trei ani a murit, iar un altul de zece luni și mama acestora au suferit arsuri grave în urma unui incendiu iscat, miercuri, la o locuință din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor cu două autospeciale.

Purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Chiriță, a informat că din casa cuprinsă de flăcări au fost salvați un bebeluș de zece luni cu arsuri pe 5% din suprafața corpului și mama acestuia, ce prezenta arsuri de gradul 1-2 pe mâini, scrie Agerpres

După ce au pătruns în incinta incendiată, pompieri au găsit corpul carbonizat al celui de al doilea copil, în vârstă de trei ani, care se afla acasă în momentul izbucnirii focului și este posibil să fi fost surprins sub dărâmături, după prăbușirea tavanului.

Cele două victime au fost preluate de ambulanță și transportate la spital. Vecinii au relatat pompierilor că familia este compusă din alți trei copii care plecaseră la școală în dimineața zilei.

Deocamdată nu știe care este cauza izbucnirii incendiului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...