Ești pasionat de științe? Atunci participă la concursul „Parle-moi science!” și câștigă un iPad

curs

Agenţia Universitară a Francofoniei în Europa Centrală şi Orientală a lansat concursul „Parle-moi science!” („Spune-mi despre știință!”). Prin acest concurs, AUF îşi propune sa aducă studenții și publicul larg mai aproape de știință, și, în mod special, știința în franceză și de a promova cultura științei în rândul publicului larg.

Participanții, echipe de trei oameni, trebuie să creeze clipuri video de maxim trei minute, în care să explice într-un mod accesibil pentru publicul larg, un concept științific studiat. Conceptul științific trebuie să fie prezentate într-un mod foarte simplu, unic, distractiv și inovator.

Important

# Participanții cedează drepturile de autor asupra videoului, iar AUF își rezervă dreptul de a le utiliza în scopuri promoționale sau de altă natură, în orice format;
# Înregistrările video trebuie să aibă abordeze un subiect legat de știință;
# Este interzis utilizarea fotografiilor sau prezentărilor PowerPoint;
# Conținutul video trebuie să fie în limba franceză (text, prezentare orală …) și trebuie să respecte diversitatea culturală și drepturile omului;

Filmulețul trebuie expedit pe adresa [email protected]. De asemenea, el trebuie încărcat pe contul dvs. de Facebook (la toți membrii echipei). Cel mai bun video va fi premiat de AUF.

Public eligibil: echipe formate din 3 membri, studenţi (Licenţă, Master)
Data limită : 6 martie 2017
Premii: 3 mini-iPaduri (câte unul pentru fiecare membru al echipei)

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială.

affiche_a2-01

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente