(foto) Este oficial! Mercedes-Benz X-Class intră în producția de serie!

După ce a prezentat conceptul primului pick up de clasă premium în toamna anului trecut, Mercedes-Benz anunță acum că X-Class va intra în producția de serie pe parcursul acestui an, iar la baza acestei decizii stau miile de clienți Mercedes-Benz care practic au dat buzna în showroomurile europene pentru a comanda modelul.

“Odată cu această lansare vom modifica segmentul pick up-urilor de clasă medie. Viitorul X-Class va fi o mașină ce nu cunoaște compromisuri. Suspensia pe cadru dur, motoarele puternice cu șase cilindri și tracțiunea integrală permanentă sunt absolut obligatorii pentru acest model. Bineînțeles aici vom adăuga siguranța, confortul, agilitatea și design-ul expresiv. Cu viitorul Mercedes-Benz X-Class ne dorim să atragem noi clienți care nu s-au gândit vreodată la un pick up!” a declarat Volker Mornhinweg șeful Mercedes-Benz Vans.

VEZI ȘI: AutoBlog.MD a văzut pe viu viitorul Mercedes-Benz X-Class

Odată cu anuțul făcut legat de intrarea lui Mercedes-Benz X-Class în producția de serie, germanii declară că au trecut zilele când pick up-urile erau văzute doar ca mașini utilitare. În prezent acestea devin tot mai populare printre persoanele fizice în special în versiunea double cab cu două rânduri de scaune și spațiu suficient pentru a adăposti până la cinci pasageri.

VEZI ȘI: Premieră Mondială: Mercedes-Benz X-Class

Primele exemplare de serie Mercedes-Benz X-Class vor ieși de pe linia de asamblare spre sfârșitul acestui an.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/