Chelsea, gata să plătească 100 de milioane de euro pentru cel mai talentat atacant italian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Andrea Belotti a devenit noul golgeter din Serie A, la egalitate cu Edin Dzeko şi Gonzalo Higuain, şi a ajuns deja ţinta granzilor Europei.

Atacantul lui Torino a ajuns la 19 reuşite în actualul campionat după „dubla” reuşită contra Fiorentinei, iar Antonio Conte îl vrea la Chelsea pe „vârful” în vârstă de 23 de ani. Un scouter al londonezilor a fost prezent în tribune chiar la partida de pe Artemio Franchi, unde Belotti i-a înscris două goluri lui Tătăruşanu.

Belotti se află la al doilea sezon la Torino, care l-a cumpărat în 2015, de la Palermo, pentru 7,5 milioane de euro, iar gruparea granata e decisă să obţină un profit imens de pe urma sa.

100 milioane de euro e valoarea clauzei de reziliere a contractului lui Andrea Belotti cu Torino, iar italienii sunt decişi să nu renunţe la noul atacant-minune al fotbalului din Peninsulă pentru o sumă inferioară.

Andrea Belotti se află la al treilea sezon în Serie A, unde a marcat şase goluri pentru Palermo, în sezonul 2014-2015, 12 pentru Torino stagiunea trecută şi 19 în acest campionat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...