(VIDEO) Un post de televiziune iranian a modificat ţinutele celebrităţilor de la OSCAR 2017 din cauza decolteurilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În timpul celei de-a 89 ediţii a premiilor Oscar, inginera de origine iraniană Anousheh Ansari l-a reprezentat pe regizorul Asghar Farhadi, care a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film Străin, şi a acceptat statueta de aur în numele lui, însă montajul video cu momentul a fost drastic modificat de un post de televiziune din Iran, scrie The Independent.

Regizorul Asghar Farhadi a refuzat să vină la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, după ordinul anti-imigraţie al lui Donald Trump, însă a trimis o scrisoare de mulţumire după ce a aflat că a câştigat, potrivit Mediafax.

Vestea a fost bine văzută în Iran – una dintre cele şapte ţări vizate de ordinul controversat dat de Trump – însă modul în care a fost difuzată ştirea pe un post de televiziune este transformat radical.

Cele care au înmânat trofeul a fost Charlize Theron şi Shirley MacLaine, Theron purtând o ţinută decoltată, lăsând la vedere un bust generos.
1
Postul de televiziune Iranian Labor News Agency (ILNA) a decis să modifice în PhotoShop haine deasupra siluetei actriţei. I-au acoperit -cu ajutorul programului de editare – mâinile, gâtul şi pieptul.

Imaginile pot fi văzute mai jos:

Când Ansari a acceptat statueta, în cadru apărea şi Charlize, dar de data aceasta producătorii au decis să blureze complet actriţa, lăsând la vedere doar chipul acesteia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...