(foto) smart aduce la Geneva un “crossover” şi ediţia limitată fortwo cabrio Brabus Edition #2

Marca smart aduce în acest an la Salonul Auto de la Geneva modelul forfour în versiune numită crosstown şi o versiune specială şi limitată a decapotabilei fortwo – Brabus Edition #2.

Prima maşină de oraş cu patru locuri a fost făcută să asemene unui crossover compact prin barele de protecţie care le are, pragurile, inserţiile din plastic pe bosaje şi jantele negre de 16 inci. Chiar dacă şi denumirea duce cu gândul la o maşină care ar putea ieşi pentru puţin timp în afara asfaltului, compacta are o suspensie sport care a micşorat garda la sol cu 10 mm.

În arsenalul modelului mai sunt blocuri optice cu LED-uri, faruri anti ceaţă care pot ilumina curbele, sistem multimedia şi sistem de climatizare.

Sub capota unei astfel de maşini va sta un propulsor de 0.9 litri volum, care produce 90 de cai putere şi este cuplat la o cutie mecanică cu cinci trepte.

Comenzile pentru acesta se vor primi din iulie 2017, iar primele maşini vor ajunge în saloanele dealer-ilor la toamnă. Preţul de start rămâne deocamdată necunoscut.

În acelaşi timp, decapotabila fortwo Brabus Edition #2 va fi produsă în doar 100 de exemplare. Maşinile vor fi vopsite într-o culoare argintie, în timp ce acoperişul moale şi habitaclul vor fi în culoare roşie.

Garda la sol a acestui model de asemenea va fi micşorată cu 10 mm. Pe lângă dotările asemănătoare cu cele de le versiunea smart crosstown, aceasta va primi un scaun al şoferului şi volan a cărui înălţime va putea fi reglată, scaune şi oglinzi retrovizoare încălzite.

Şi decapotabila va avea un propulsor cu 90 de CP, însă acesta va lucra cu o transmisie robotizată. Clienţii europeni vor putea comanda maşina din 7 martie pentru un preţ de start de 26.750 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/